LÆR OS AT KENDE

En ny tilgang

Opvarmning af mad til din baby har ikke fulgt med tidens udvikling. Måske bruger du en mikrobølgeovn, eller et vandbad når du skal opvarme mælk eller erstatning, men dette kan desværre skade næringen i maden og lave farlige varme punkter, som din baby kan brænde sig på. Desuden kan du aldrig vide om maden har opnået den korrekte temperatur, og man skal derfor konstant stå og føle væskens temperatur på egen hud. Og så har de jo et åbenlyst problem: du kan ikke benytte dem når du er på farten. Det er bøvlet og gammeldags.

Derfor har vi designet transportable flaskevarmere, som er specifikt lavet til at kunne bruges uanset hvor du er. De varmer maden til den perfekte temperatur, med en effektiv opvarmningsteknologi, så næringen bliver vedligeholdt, og uden varme punkter. Og så er den selvfølgelig trådsløs!

Derfor kan forældre der bruger Babylun nyde friheden ved at tage ud i verdenen, uden at skulle bekymre sig om opvarmning af mad til din baby. Babylun flaskevarmeren er designet til at være ideel en løsning uanset hvor du er. Vi er et dansk brand født af designere og forældre, som tror på at den bedste opvækst for dit barn handler om frihed og naturen.

Transportable løsninger

Vores produkter tillader forældre, som dig at opnå større frihed i hverdagen. Alle flaskevarmere er designet til at være fuldkommen sikre, så du får en større frihed i din dagligdag. Alt sammen uden at gå på kompromis med ernæringen. For at gøre det endnu nemmere at handle hos os, tilbyder vi lynhurtig 1-3 dages levering.

Godkendt af fødevarestyrelsen

Hos Babylun, prioriterer vi din families sundhed og sikkerhed.
Vi er stolte over at annoncere, at vores nyudviklede flaskevarmer nu er officielt registreret og godkendt af Fødevarestyrelsen. Denne
godkendelse garanterer, at vores flaskevarmer er fremstillet uden
skadelige kemikalier og er sikker i brug.

Designet til dine behov

Vores produkters formål er at hjælpe dig med hverdagens opgaver - så du har større frihed til andre ting. Med håbet om at du i sidste ende kan slappe mere af, og blive en bedre udgave af dig selv. Vi ser Babylun flaskevarmeren som en garanti for altid at kunne give din baby den optimale ernæring på en nem måde. Vi brænder for at hjælpe forældre, som dig, til at opnå mere glæde i hverdagen - en perfekt opvarmet sutteflaske af gangen.

24/7 kundeservice

Vi stræber altid efter at give vores kunder den bedst mulige oplevelse, og vores kundeservice er derfor altid tilgængelig for at besvare dine spørgsmål og hjælpe dig med eventuelle problemer.

Du kan kontakte os på info@babylun.dk eller via knappen nedenunder.