Anmeldelse af: Babylun Flaskevarmeren

Af: Louise - 9. maj 2022 - Morklubben

 

Som en der har en travl hverdag, kan jeg hurtigt blive presset når der opstår ekstra opgaver i løbet af dagen. Der skal både holdes styr på arbejdet, vennerne, husholdningen, hvilket kun er blevet mere udfordrende efter vi har fået en lille datter (jeg vil selvfølgelig gøre alt for hende!! Men derfor kan det stadig godt være en stor opgave). Det kom meget bag på mig, hvordan ens liv bliver forvandlet efter det 1. barn. Alle de nye opgaver og udfordringer som skal løses, for at holde min datter sund & glad.

Som jeg tidligere har delt, har vi på det sidste, i har især kæmpet med at give hende mælk, da vi er nød til at bruge modermælkserstatning. Før i tiden opvarmede vi enten erstatningen i et vandbad eller i mikrobølgeovnen... Problemet med det var bare, at man skulle stå med fingeren og vurdere om væsken havde fået den korrekte temperatur (hvor man brænder sig hver 2. gang). Derudover kan mikrobølgeovnen skade ernæringen i modermælkserstatningen, og skabe varme spots, som min datter potentielt kan brænde sig på - så det var på mange måder udfordrende! Så da jeg fik muligheden for at prøve en af Flaskevarmerne fra Babylun, for at give en anmeldelse, tøvede jeg ikke.

Fordelene ved en flaskevarmer

Først og fremmest er det vigtigt for mig, at det produkt jeg bruger, er komplet sikkert for min baby. Derfor blev jeg meget glad da jeg læste, at flaskevarmeren fra Babylun er lavet uden nogen former for BPA og at den er anerkendt som et fødevarekontaktmateriale. Så hvordan virker den?

Flaskevarmeren er en lille trådløs genstand, som bruger batteri til at oplade din mælk eller modermælkserstatning. Ifølge Babylun's egen hjemmeside opvarmer den væsken til den korrekte temperatur ved hjælp af en "jævn og effektiv opvarmningsteknologi" - det skulle faktisk betyde at den på forholdsvis kort tid kan opvarme væsken, uden at der opstår nogle at de skrækkelige varme-sports, som jeg altid bekymrede mig om!

Babylun flaskevarmeren kommer i 3 forskellige farver; hvid, blå og en sød pink farve.

 

Min næste bekymring om flaskevarmeren, var om den kunne bruges på lige præcis min MAM sutteflaske? Altså der findes jo et hav af forskellige sutteflasker, og vi ved alle hvor store præferencer ens baby kan have - der er bare typisk kun et par sutteflasker som virker! Det viser sig så at Babylun har fundet en smart løsning på dette, nemlig; adaptere. På deres hjemmeside har de 4 forskellige adaptere, så man kan bruge sin foretrukne flaske på deres flaskevarmer. De har også en rigtig fin guide, som hjælper dig med at vælge den korrekte adapter, alt efter hvilken flaske du vil bruge... Derfor var jeg simpelthen nød til selv at købe et par ekstra adaptere, til mine andre sutteflasker (1 fra NUK og 1 fra Medela). Så kan vi nemlig bruge flaskevarmeren uanset hvilken sutteflaske der er til rådighed - det giver suuuper god mening!

Sikkerheden ved flaskevarmeren

Da jeg modtog flaskevarmeren lagde jeg mærke til en lille silikone-ring, som sad på dens stålplade, og undrede mig over den... efter undersøgelse fandt jeg faktisk ud af, at det er den som gør flaskevarmeren "spild-fri" som babylun selv reklamerer med. Det vil med andre ord sige at den faktisk ikke kan dryppe imens den er igang. Derudover læste jeg i manualen at den har en sikkerheds-funktion så den ikke kan opvarme uden kontakt med en væske... dermed kan den ikke ved en fejl ligge og opvarme genstande i ens taske, da den selv bemærker om den er i kontakt med væske.

 

Min personlige oplevelse og tanker om flaskevarmeren fra Babylun

Det mest interessante ved Babylun er uden tvivl dens trådløse egenskab - man kan næsten ikke lade være med at tro, det er for godt til at være sandt. Altså kan jeg virkelig opvarme en flaske super nemt, når vi er på farten?! Og ja, det kan man faktisk... Babylun selv skriver at man kan forvente 8-12 timers batteri, og jeg vil sige, at vi selv har oplevet, cirka 8 timers batteri, hvilket ikke er i den lave ende af hvad de skriver, men det er stadig rigeligt med batteri-levetid til at kunne have den med sig!

Efter 3 uger med Babylun flaskevarmeren, må jeg bare sige at den er helt genial til visse opgaver...: Når vi er ude at gå har den reddet os flere gange, det samme når vi har været på de længere køre-ture og ikke mindst om natten når den lille græder. Og helt generelt er det sådan set bare fantastisk, at vi ikke længere skal bekymre os om hvordan vi skal opvarme erstatning til den lille, når vi er væk hjemmefra... Istedet kan vi bare tage flaskevarmeren med i tasken, og så er vi good to go. Helt ærligt, ved jeg faktisk ikke hvad vi skulle gøre uden flaskevarmeren i vores hverdag. Det er den mest GENIALE gave til dem der har et barn der får flaske.

Derudover kommer den i en utroligt flot indpakning med en lækker bærepose (hvilket jo heller ikke skader). Så hvis du er interesseret i at prøve en, men er i tvivl om det er det rette for dig, så har Babylun en 30 dages tilfredshedsgaranti. Hvis du ikke er vild med den, kan du sende den retur og få pengene igen. Det synes jeg er en utrolig fair deal.

Tjek Babylun ud her...

 

Bemærk: Flaskevarmeren var en gave til mig, for at jeg tilgengæld ville give en ærlig anmeldelse. Alle tanker og meninger her er mine egne. Den her anmeldelse indeholder affiliate links. Hvis du synes min anmeldelse har hjulpet dig med, at beslutte om en flaskevarmer er det rette for dig, og du ender med at købe, så får Morklubben en lille kommission, uden ekstra omkostninger for dig.